eur:
391.03
usd:
366.58
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Bekamerázott cellában elégítette ki magát a nyomozó

Megdöbbentek az egyik londoni rendőrkapitányságot vizsgáló emberi jogi ellenőrök, mert amikor szúrópróbaszerűen belenéztek néhány, a rabok celláiban készült felvételbe, az egyiken egy önkielégítést végző nyomozót láttak.

A nyomozó egy éjszakai műszak alkalmával surrant be az egyik cellába, hogy örömet szerezzen magának, azt azonban figyelmen kívül hagyta, hogy a zárkákat kamerák figyelik, a felvételeket pedig rögzítik és tárolják.

Magányos akciójára csak hónapokkal később derült fény, amikor a londoni rendőrkapitányságra emberi jogi ellenőrök érkeztek, akik - Brian Smith pechére - éppen azt a kazettát emelték le a polcról több ezer másik közül, amely épp őt örökítette meg.

Az ellenőrök rutinszerű vizsgálatot végeztek és a rabok ellen elkövetett túlkapásokat kerestek a londoni Paddington Greenben, Nagy-Britannia egyik legbiztonságosabb rendőrségi épületében, ahol korábban terrorizmussal gyanúsított embereket is őriztek.

A nyomozó feletteseit azonnal értesítették, az ügyét kivizsgáló Cressida Dick - egyike a néhány brit főrendőrnőnek - úgy határozott: ha Brian Smith nem mond le magától posztjáról, elbocsátják.

A férfi egyik megdöbbent kollégája szerint a nyomozó - aki minden bizonnyal fellebbez majd - eldobta karrierét, pedig nagyszerű rendőr volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×