eur:
394.53
usd:
354.64
bux:
72840.64
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Jól választott barátnőt a Forma-1 sztárja - képek a románcról

Karrierszempontból is jól választott párt magának Lewis Hamilton. A Magyar Nagydíj győztesének új szerelméről eddig csak azt lehetett tudni, hogy csinos és barna - most az is kiderült, hogy a McLaren-csapat egyik főnökének a lánya.

A 18 éves Sara Ojjeh és Lewis Hamilton már nem is titkolja érzelmeit; a fiatal pár az elmúlt éjszakákat a papa jachtján töltötték a francia Riviérán. S hogy ki a papa? "Véletlenül" az 55 éves, multimilliomos Mansour Ojjeh, aki három évtizede segített Ron Dennisnek létrehozni a McLarent.

"Sara tökéletes választás Lewis számára; mindig mosolyog, semmi sem képes elvenni a jó kedvét. Ráadásul imádja az autóversenyt, okos, és imád bulizni" - árulta el egy név nélkül nyilatkozó forrás a lapnak.

A lány, aki ősszel kezdi meg tanulmányait a New York-i Egyetemen, a Monacói Nagydíj után rendezett bulin ismerkedett meg a 22 éves pilótával, aki akkor a második helyen végzett. Hamilton vele cserélte le régi barátnőjét, Jodia Mát; a lánnyal még Cambridge-ben ismerkedett meg, de mivel Jodia januárban visszatért Hongkongba, a versenyzés miatt kevés idejük jutott egymásra.

A barátai már régóta sejtették, hogy a négy éve tartó kapcsolat nem működik tökéletesen, annak ellenére, hogy júniusban Hamilton még azzal dicsekedett: tízezer fontos gyémánt karperecet rendelt Jodia számára a McLarent szponzoráló Steinmetz-nél.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor engedélyt adott a Lajta-menti szükségtározó megnyitására – videó

A helyszínen ellenőrizte Orbán Viktor a Lajta-menti árvízvédelmi munkálatokat, ahol Nagy István országgyűlési képviselővel együtt meghallgatta a vízügyi szakemberek és a katasztrófavédők jelentését a Mosonmagyaróvár és térsége megvédéséért tett erőfeszítésekről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×