eur:
394.53
usd:
354.64
bux:
72840.64
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

A szex világbajnokai nem félnek megkérdezni a partnerüktől, mire vágyik az ágyban

A brit férfiak a világ legjobb szeretői, és ők is élvezik a leginkább a szeretkezést - ha hinni lehet a húsz országot felölelő felmérésben. A szeretők listájának utolsó helyén az olaszok kullognak.

Minden második brit férfi boldog és elégedett a szexuális életével, így nem csoda, hogy hétből csak egy lép félre - derült ki a felmérésből. A második helyen a lengyelek, a harmadikon a hollandok végeztek. A románok negyedikek, a Fülöp-szigetekiek az ötödikek, az amerikaiak a tizedikek - az utolsók pedig az olaszok lettek.

A felmérést a Men's Health magazin végezte. A lap főszerkesztője, David Zinczenko az eredményt azzal magyarázta, hogy Nagy-Britanniában, ahol a lovagiasságot "feltalálták", a nőket egyre nagyobb figyelmességgel veszik körül. "Az olaszok viszont azt hiszik, hogy nem kell erőlködniük, mert aki olasz, az csak Casanova lehet" - tette hozzá.

Emily Dubberley brit szex-szakértő még tovább ment. Szerinte a brit férfiak nem félnek megkérdezni a partnerüktől, mire vágyik az ágyban - és teljesítik is a kívánságát.

Ehhez képest érdekes, hogy egy korábbi felmérés szerint az annyira zavarba hozza a briteket, ha új partnerükkel arról kell beszélniük: használjanak-e óvszert, hogy egyharmaduk inkább nem is védekezik.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor engedélyt adott

A helyszínen ellenőrizte Orbán Viktor a Lajta-menti árvízvédelmi munkálatokat, ahol Nagy István országgyűlési képviselővel együtt meghallgatta a vízügyi szakemberek és a katasztrófavédők jelentését a Mosonmagyaróvár és térsége megvédéséért tett erőfeszítésekről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×