eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Beckham nem sajnálja a Real Madridot

Máris otthon érzik magukat Los Angelesben Beckhamék, és eszük ágában sincs visszatérni Európába - legföljebb karácsonykor. "Az egész család számára új élet kezdődött" - nyilatkozta a brit bulvárlapnak Victoria Beckham.

Egy hete él csak Los Angelesben a Beckham-család, de máris úgy érzik, hogy az Egyesült Államokban akarják leélni az életüket. "Minden rosszat magunk mögött hagytunk. A spanyolországi négy év nem volt mindig könnyű; alig éltünk társasági életet, itt viszont egy csomó barátunk van. Madridban szinte nem voltak vendégeink, itt pedig mindenki meg akar látogatni minket" - dicsekedett Victoria a lapnak adott exkluzív interjúban.

Szerinte a férje egy csöppet sem sajnálja, hogy otthagyta a királyi klubot a jelentéktelen Galaxy-ért. "Új kihívások várják Los Angelesben, és ez inspirálja. A döntését persze elsősorban az motiválta, hogy a családnak jó legyen" - állítja Victoria.

A Beckham-család madridi otthonát már árulják, és Victoria ruhatára is úton van már Los Angeles felé, ahol 12 millió dollárért vásároltak házat maguknak.

A házaspárt fanfárok fogadták a múlt héten, több száz rajongó várta őket a repülőtéren, a hírességek pedig fényes partival köszöntötték őket. Victoria azonban nem fél attól, hogy az elbűvölő kaliforniai nők elcsábítják a férjét. "Szép nők mindenütt vannak" - nyugtatja magát.

A házasságuk sok vihar után most erősnek tűnik. Sokszor elküldik a személyzetet, hogy egyedül maradjanak; esténként tévét néznek, és együtt fektetik le a gyerekeket.

"David és én nagyon unalmas életet élünk, ritkán járunk el otthonról. A minap vacsorázni voltunk Demi Moore-nál, ott volt Penelope Cruz is. Vicces, de végül dominózni kezdtünk" - mesélte.

Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×