eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Maradandó sérülést okozott a felrobbant étel

Felrobbant a tányéron a kijevi módra sütött vegetáriánus szelet, a forró fűszeres vaj pedig megégette a 28 éves Jessica Morgan arcát és vállát. A fiatal nő attól tart, hogy a sebek örök életére megmaradnak.

Be kellett mennie a kórházba Jessica Morgannek, olyan gyötrő égési sebeket okozott a felrobbant étel. Sebes lett a bal arca, a szája pedig feldagadt.

"Pokoli fájdalmas volt. Szerencsére nem a szemembe fröccsent a forró vaj" - mondta a fiatal nő, aki az előírásnak megfelelően készítette el az ételt, krumplival és zöldségekkel.

"Szépen kitálaltam, majd néhány perc múlva leültem, hogy megegyem az ételt. Még hozzá sem értem a késsel, amikor felrobbant, és a forró vaj beterített."

A vegetáriánus kijevit forgalmazó szupermarket-lánc szerint ilyen baleset még senkivel nem fordult elő, így nem is vállalják érte a felelősséget. Mindössze egy öt font (1840 forint) értékű vásárlási utalványt adtak a nőnek "fájdalomdíjként".

"Bocsánatot kértünk tőle, de a vevőknek tudniuk kell, hogy óvatosan kell bánniuk a forró étellel" - tette hozzá a szupermarket-lánc szóvivője.

Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×