eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Kicsi kutya is lehet nagyon bátor

Megmentette a csörgőkígyótól a gazdája egyéves unokáját egy csivava az Egyesült Államokban. Az ölebecske a csodával határos módon túlélte a hősies cselekedetet.

A lovelandi Long-család ritkán találkozik csörgőkígyóval rendben tartott hátsó kertjében, így nem is vették észre, amikor egyéves unokájukat akarta megtámadni a csúszómászó.

Szerencsére a család csivavája résen volt: amikor a kígyó éppen megmarni készült a kicsit, az alig két kilós kiskutya bátran a gyerek és a kígyó közé ugrott, így őt érte a csapás.

"Booker és a kígyó közé ugrott. A sikítására lettem figyelmes" - mesélte a büszke gazdi, karjában a még lábadozó egyéves kiskutyával.

Zoey-t a pofáján marta meg a csörgőkígyó, a kiskutya feje a méregtől grapefruit nagyságúra dagadt. Az állatorvos alig tudta megmenteni Zoey-t, aki így is majdnem elveszítette az egyik szemét.

"Tudja, hogy jó kislány volt. Büszkén ágaskodott, mikor felkaptuk a földről Bookert" - tette hozzá a nagymama, aki elmondta azt is, hogy a kiskutya azóta sem veszíti szem elől a kisbabát, nehogy megint egy kígyóba botoljon.

Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×