eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 15. vasárnap Enikő, Melitta

Kirúgás miatt kell fizetnie a világsztárnak

Nemi diszkrimináció miatt kártérítést kell fizetnie Stingnek és feleségének, mert kirúgták szakácsukat, miután a nő teherbe esett.

25 ezer fontos (9,2 millió forintos) kártérítésre kötelezte a brit bíróság világhírű énekest, Stinget és feleségét, mert kirúgták egyik alkalmazottjukat, miután a nő várandós lett.

A 41 éves Jane Martin tavaly júliusban perelte be az énekest és feleségét, Trudie Stylert.

Sting és felesége 2005-ben elbocsátotta a családi vállalkozásuknál, a Lake House Estate-nél dolgozó szakácsnőt, miután teherbe esett. A terhes nőnek egyre többször kellett a dél-angliai villából Londonba utaznia vizsgálatokra, ez pedig nem tetszett Sting feleségének.

A southamptoni munkaügyi bíróság májusban a nő javára ítélt, ám a kártérítés összegét csak most állapították meg.

Sting és felesége vállalkozása fellebbezhet az ítélet ellen. Trudie Styler közölte: továbbra is kitart amellett, hogy sohasem különböztetett meg hátrányosan senkit és nem is fog ilyet tenni soha.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
Ennyit az elsöprő iráni válaszcsapásról? – Három lehetséges ok, amiért Teherán még nem támadta meg Izraelt

Ennyit az elsöprő iráni válaszcsapásról? – Három lehetséges ok, amiért Teherán még nem támadta meg Izraelt

Július 31-én villámcsapásként érkezett a hír, mely szerint egy robbanásban életét vesztette Iszmail Hanijeh, a Hamász politikai ágának vezetője és a terrorszervezet legbefolyásosabb tagja. A feszültséget tovább fokozta, hogy a detonációra egy teheráni szállodában került sor. Irán azonnal felvonta a bosszút szimbolizáló vörös zászlót, a különféle nyugati hírszerző ügynökségek pedig egész augusztusban arról közöltek híreket, hogy „a következő héten” már biztosan támadás fog indulni Izrael ellen. Az iráni válaszcsapás egyelőre elmaradt, de miért? Itt van három lehetséges magyarázat Teherán tétlenségére.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×