eur:
395.49
usd:
357.14
bux:
72340.83
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Nem halt meg, csak elcserélték

Az életbiztosítótól értesült férje haláláról egy brit nő, akinek a cég azt is megírta, hogy mennyi pénzt kap ezért. Az asszony nem tudta mire vélni a dolgot, hiszen a családfő két órával korábban indult dolgozni.

Elaine Wood rögtön férje, Harry után telefonált munkahelyére, egy papírgyárba, hogy meggyőződjön arról, minden rendben van vele. Kiderült, a férfinak nem esett baja.

A biztosítótól érkező levélben a furcsa hír mellett az állt: a család házának 30 ezer fontos jelzálogát kiegyenlítették, a nő pedig további 25 ezer fontot kap férje életbiztosításából.

Harry Wood azonnal felvette a kapcsolatot a társasággal, és közölte velük, hogy tévedés történt.

"Felhívtam a Norwich Uniont, és a tanácsadó azt mondta: 'itt van előttem a halotti anyakönyve'" - mondta a férfi, akinek kutya baja sem volt, bár néhány héttel korábban kockára tette az életét, amikor szemközti szomszédjuk háza kigyulladt, ő pedig berohant, hogy kimentsen egy négyéves kisfiút.

A dokumentumon a férfi neve és születési dátuma állt, de biztosította az ügyintézőt arról, hogy teljes mértékben él, így minden bizonnyal tévedés történt.

A biztosító szerdán elismerte a hibát, és kártérítésként egy csokor virágot, néhány üveg bort és 250 fontot küldött a családnak.

Címlapról ajánljuk

Ausztriában máris itt a tél - kép, videó

Néhány napja még a hónapok óta tartó tűrhetetlen kánikula miatt szomjaztunk egy kis enyhülést, nyugati szomszédunkban talán nem is sejtették, milyen gyorsan és extrém módon teljesülnek a vágyak...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×