eur:
396.49
usd:
359.83
bux:
71905.87
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Kivillanó mell és átlátszó felső a legújabb sztárdivat - képekkel!

A jelek szerint új divat hódít a sztárok között. Legutóbb Victoria Beckham kápráztatta el a Los Angeles-i repülőtér munkatársait átlátszó felsőjével. Divatőrület tehát a keblek sejtetése, sőt kivillantása, miként ez a következő összeállításból is kiderül.

Ma már nem szükséges semmilyen teljesítmény ahhoz, hogy valaki a bekerüljön a bulvárlapokba. A közepesen neves sztárocskák is előszeretettel mutogatják testüket, elsősorban keblüket, joggal remélve, hogy így legalább egy fotó erejéig megjelenhetnek valamelyik pletykalapban.

Legutóbb a leginkább már csak múltja és férje sikerei miatt a lapokba kerülő Victoria Beckham kápráztatta el a Los Angeles-i repülőtér munkatársait átlátszó felsőjével (és a korábbinál nagyobb kebleinek látványával).

Íme a legnotóriusabb "kivillantók" listája!

Britney Spears

Némileg hasonló helyzetben van, mint Victoria Beckham - már csak nyomokban létező popkarrierjét próbálja meg pótolni botrányaival, amiből persze az elmúlt hónapokban nem kevés volt. Manapság már nehéz olyan magazint találni, amelyben nem mutogatnak róla készített félmeztelen képeket, vagy olyanokat, amelyekben átlátszó felsőben látható - miként itt is.
Pontszám: 4/10

Lindsay Lohan

Az egyik leggyakoribb "kivillantó", elsősorban az oldalról készített fényképeket kedveli - mint amilyen ez is. Klasszikus alaphelyzete az, amikor szemből teljesen normálisan öltözöttnek tűnik, ám amikor oldalt fordul, mindenre fény derül...
Pontszám: 8/10

Paris Hilton

Az örökösnő minden kétséget kizáróan a "kivillantás" nehézsúlyú bajnoka. Nagyon profi abban is, hogy úgy tegyen, mint aki semmit sem vesz észre...mint ezen a felvételen is.
Pontszám: 10/10Jessica Simpson

Mióta szakított, minden erejével megpróbálta példaképét (...), Britney Spearst másolni, de csak gyenge utánzatnak bizonyult. Míg Britney Spears mindent megmutatott és mintegy mellékesen kopaszra borotválta fejét, addig Jessica Simpson a létező legkisebb topokat hordja és lehetőség szerint melltartó nélkül flangál.
Pontszám: 6/10

Jennifer Lopez

Híresen álszemérmes, így az ember nem is gondolná, hogy helye lehet ezen a listán - és mekkorát tévedne! Évek óta próbálkozik bepillantást engedni keblei közé. Az itt látható képen például úgy néz ki, mint akinek fogalma sincs semmiről, ám ha a szemeit nézzük, kiderül: pontosan tisztában van azzal, hová is bámulunk.
Pontszám: 9/10

Mariah Carey

Az elmúlt években Mariah Carey Amerikai első számú kedvencéből elképesztő alakú dívává vált. Manapság nem ritkán él a testfestés eszközeivel és nem egyszer előfordult, hogy melltartó-nélkülisége elképesztően nyilvánvaló volt.
Pontszám: 7/10

Pamela Anderson

Õ az, aki a jelenkor legelszántabb kivillantóinak prototípusa. A Baywatch egykori kebelcsodája milliókat keresett a kebleivel, így aztán nem csoda, hogy időről időre úgy érzi: bizonyítania kell, hogy nem veszítettek formájukból (ami szilikon esetében amúgy is bonyolult lenne)...
Pontszám: 10/10

Címlapról ajánljuk
Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

A Méltányosság Politikaelemző Központ vezető elemzője szerint Orbán Viktor kötcsei beszéde arról tanúskodik, hogy a kormányoldal új tónusra áll át a június 9-ei választások eredményére reagálva. Rajnai Gergely úgy látja, hogy a kormányfő megpróbál bűnbakot képezni Matolcsy György jegybankelnökből.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×