eur:
397.08
usd:
360.23
bux:
71742.77
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

A sztárszínésznő sokkoló vallomása

Szándékai szerint befejezi a filmkészítést az egyik legragyogóbb ifjú hollywoodi csillag, Keira Knightley. A Karib tenger kalózai 22 éves sztárjának saját bevallása szerint elege van a hírnévvel járó feszültségből és inkább normális életet szeretne élni.

Még csak 22 éves, de már belefáradt a sztársággal járó felhajtásba és nyomásba. Keira Knightley szerint ez az életforma "teljes őrület", amit szeretne maga mögött hagyni.

"Jelenlegi helyzetemben nem lehet gyerekem, de csinálhatnék valami mást. Alighanem ez is lesz. A közelmúltban hoztam egy döntést, hogy inkább élni szeretnék" - fogalmazott a színésznő.

A világ egyik legszebb nőjének tartott Keira Knightley egyébként tavaly november óta egyáltalán nem dolgozik. Döntése egybeesett egy 19 éves lány, Sophie Mazurek halálával, aki étkezési rendellenességek miatt veszítette életét.

Halálát kapcsolatba hozták azokkal a képekkel, amelyek Keira Knightley-ról jelentek meg egy anorexiát dicsőítő honlapon.

A színésznő elmondása szerint borzasztóan érezte magát a fotók miatt, bár - mint mondta - ő nem anorexiás, hanem természetéből fakadóan vékony.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×