eur:
389.26
usd:
363.88
bux:
68274.25
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Vécédeszkához ragasztottak egy kislányt

Egy hároméves kislány - szó szerint - odaragadt a vécédeszkához, miután vandálok pillanatragasztót kentek rá. A nagy-britanniai tekepálya munkatársai a biztonsági kamerák felvételeinek segítségével próbálják megtalálni a tetteseket.

Annabel Richardson két gyerekével volt tekézni, és 3 éves kislányát a mozgássérültek számára fenntartott vécébe vitte, mivel itt fért csak el a babakocsi. Mivel a ragasztó teljesen átlátszó volt, az anyukának nem tűnt fel semmi.

Amikor azonban megpróbálta levenni a vécéről Lucy-t, egyszerűen nem tudta felemelni, a kislány pedig fájdalomtól  üvölteni kezdett.

A kislányt az eset után kórházban kellett kezelni, de súlyos sérülést nem szerzett.

A tekepálya igazgatója szerint munkatársai átnézik a biztonsági kamerák felvételeit, hátha sikerül azonosítani a vandálokat, akik beragasztózták a mozgássérült vécé deszkáját, és készek feljelentést is tenni ellenük. A rendőrség szemtanúkat keres.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×