eur:
394.14
usd:
369.57
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Több mint 190 millliót lopott a banki alkalmazott

Egy brit banki tisztviselő közel 500 ezer fontot, vagyis 190 millió forintot lopott munkahelyétől, hogy finanszírozni tudja szerencsejáték-függőségét. A 26 éves nő felfüggesztett börtönbüntetéssel megúszta, mivel a bíróság szerint inkább beteg, mint tisztességtelen.

Sharna Baker először a lakása eladásából származó bevételt, és megtakarított 90 ezer fontját játszotta el, ezután kezdett el lopni attól a japán kereskedelmi banktól, amelynél dolgozott.

A fiatal nőnek, aki a lóverseny- és futballfogadások rabjává vált, gyanútlan főnökei olyan hozzáférést biztosítottak a bank rendszeréhez, amelynek segítségével bankszámlákat nyithatott, és eltéríthetett több szállítóknak szánt összeget.

A bíróság úgy döntött, hogy a fiatal nő inkább beteg, mint tisztességtelen, és így 51 hetes felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×