eur:
388.89
usd:
371.09
bux:
55649.46
2023. október 2. hétfő Petra

South Park: a Séf, kicsit furán, de visszatér

A South Park tizedik szezonja egy olyan epizóddal nyit szerdán, amelyben szerepel a Séf figurája is. Az alkotók ezzel végleg véget vetnek azoknak a spekulációknak, miszerint a rajzfilmfigura hangját adó Isaac Hayes távozásával a Séf karaktere is eltűnik a sorozatból.

Az egyelőre nem világos, hogy ki lesz az új hang a Séf mögött, miután a soul énekes Isaac Hayes a Szcientológia egyház szatirikus ábrázolása miatt otthagyta a sorozatot.

Az új szezon "A séf visszatér" címet viselő nyitó részében a főszereplő kisfiúknak feltűnik, hogy valami furcsa történt a Séffel.

Mikor az iskola szakácsát furcsa viselkedése bajba keveri, a fiúk közbelépnek, és megpróbálják megmenteni.

Címlapról ajánljuk

Musk Twitterháborúja a migránsmentők és a „kunyizó” Zelenszkij ellen

A SpaceX és az X gazdája ezúttal Németországnak szólt be, amiért finanszírozza a migránsokat az olasz partokra „csalogató” német mentőhajókat és kapott tőle régi „barátja”, Zelenkszij elnök is, amiért segélyekért kilincsel Nyugaton.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.10.02. hétfő, 18:00
Tárnok Balázs
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézetének vezetője
Vegyesen zárt Amerika

Vegyesen zárt Amerika

Múlt héten nyomás alatt tartotta a piacokat, hogy sikerül -e elkerülnie az amerikai kormányzat költségvetési okok miatti leállását. A megállapodás végül az utolsó pillanatban született meg, ezt követően azonban felemásan teljesítettek reggel az ázsiai tőzsdék. Európában ugyan határozott emelkedéssel indult a nap, a déli órákra azonban elfogyott a lendület, délután pedig már egyre nagyobb mínuszban vannak a tőzsdék. Amerikában pedig vegyesen zártak a vezető részvényindexek. Ami a gazdasági eseményeket illeti, a külföldi adatközlések közül az eurózóna munkanélküliségi adataira, az amerikai ISM BMI-re, valamit Jerome Powell Fed-elnök beszédére kell figyelni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. október 2. 13:05
×
×
×
×