eur:
393.77
usd:
367.81
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

"Testre" szabott óvszer

Anatómiailag tökéletesen illeszkedő óvszert hoz forgalomba egy német cég. A megrendelők nemi szervéről egy gép segítségével méretet vesznek, majd ez alapján készítik el a testre szabott kondomokat.

A megrendelő természetesen kiválaszthatja azt is, hogy milyen vastag legyen az óvszer, illetve, hogy legyen-e bármi különleges rajta. Még névre szóló kondomot is tudnak készíteni - mondta az óvszereket gyártó kölni cég vezetője, Oliver Gothe.

Bár egy adag testre szabott óvszer 600 fontba, vagyis 222.000 forintba kerül majd, az üzletember szerint megéri rászánni a pénzt, hiszen egy ilyen kondom viselete rendkívül kényelmes, szinte észre sem venni, hogy ott van.

Azt, hogy egy adag óvszer összesen hány darabot jelent majd, azt egyelőre nem tudni. A gyártó csak annyit árult el, hogy "nagy mennyiség" lesz.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×