eur:
390.6
usd:
358.87
bux:
0
2024. július 22. hétfő Magdolna
Torlódó járművek az M7-es autópályán Tárnoknál, miután három autó ütközött Érd térségében 2015. augusztus 7-én. A balesetben többen könnyebben megsérültek.
Nyitókép: Torlódó járművek az M7-es autópályán. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Felújítások zajlanak az M7-esen, de nem érinti a Balatonra tartókat

Az M7-es autópályán július 8-14. között útkarbantartási munkálatok miatt forgalomkorlátozásokra és lezárásokra kell számítani.

Az M7-es autópályán a héten jelentős útkarbantartási munkálatok zajlanak. Az autósoknak forgalomkorlátozásokra és lezárásokra kell számítaniuk.

Az üzemeltető MKIF cikkünk megjelenése után jelezte, hogy tévesen közöltük, hogy az országhatár felé vezető oldalon a 10-12. kilométer közötti szakaszon július 8. és 10. között végeznek munkálatokat, mert ezt a szakaszt a Magyar Közút kezeli. A főváros felé vezető oldalon várhatók korlátozások.

A társaság cikkünkre reagálva jelezte azt is, hogy az M7-esen Budapest és Balatonvilágos között a Balaton irányába nem lesznek munkák idén nyáron sem (mint ahogyan tavaly sem voltak), csak a Budapest felé tartó oldalon dolgoznak, ott is csak Székesfehérvár és Velence között, és csupán kedd és péntek között a háromsávos részeken, ahol két sávot folyamatosan biztosítanak, ráadásul csak júliusban lesz munkavégzés, augusztusban nem.

A munkavégzések e heti listája itt található meg.

A munkálatok célja az autópálya burkolatának felújítása és a híd karbantartása. Az autósokat az MKIF arra kéri, hogy vezessenek óvatosan és tartsák be a sebességkorlátozásokat a munkaterületek közelében.

Címlapról ajánljuk
Ezek a momentumok vezettek Joe Biden döntéséhez - Máris Kamala Harris ellen készül Donald Trump
Tudósítónktól

Ezek a momentumok vezettek Joe Biden döntéséhez - Máris Kamala Harris ellen készül Donald Trump

A nyomásnak engedve kiszállt az elnökválasztási versenyből Joe Biden. Az amerikai elnök közölte: kitölti hivatali időszakát és azt akarja, hogy Kamala Harris alelnök mérkőzzön meg Donald Trumppal. Harris igent mondott.Készülhet a Trump-gépezet ellen, amely már "talált ellene valamit".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Így reagálnak a piacok Joe Biden visszalépésére

Így reagálnak a piacok Joe Biden visszalépésére

Vasárnap Joe Biden bejelentette, hogy visszalép a 2024-es amerikai elnökválasztástól. A befektetők és piaci elemzők véleménye egyelőre megoszlik arról, hogy milyen hatással lesz ez a döntés a piacokra. Ami viszont biztos, hogy az ázsiai piacokon vegyes hangulatban telt a kereskedés a váratlan kínai kamatvágást követően: a vezető indexek közül csak a Hang Seng tudott pluszban zárni. Ezt követően az európai tőzsdéken óvatos emelkedésre számíthatunk, és a Nasdaq vezetésével az amerikai tőzsdék is emelkedhetnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 22. 07:43
×
×
×
×