eur:
396.68
usd:
371.03
bux:
71013.43
2024. június 27. csütörtök László
Pedestrian crossing lights with walk and stop symbols
Nyitókép: Sean Gladwell/Getty Images

Felrobbant egy jelzőlámpa, többen megsérültek - megszólalt a rendőrség

A fővárosi Lövölde térnél történt a baleset.

A 24.hu egy olvasójának beszámolója alapján írta meg, hogy szerda este a budapesti Lövölde téren felrobbant egy jelzőlámpa a Lidlnél, ami több embernek is sérülést okozott.

A portál megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság közölte: az eset 18 óra 24 perc körül történt, melynek során az egyik forgalomirányító fényjelző készülék alsó része eddig tisztázatlan körülmények között berobbant és az oszlopa égni kezdett. Az eset során három embert megsérült, őket a mentők kórházba vitték. A tüzet a katasztrófavédelem munkatársai eloltották.

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
Futballtörténelmi kuriózum lett volna, ha továbbjutunk – de ehhez elég lett volna a papírforma

Futballtörténelmi kuriózum lett volna, ha továbbjutunk – de ehhez elég lett volna a papírforma

A magyar válogatott az ötödik helyen végzett a csoportharmadikok külön versenyében, s így nem jutott be a legjobb tizenhat közé a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon. Kedden és szerdán három csoportban is alakulhatott volna úgy a csoport végeredménye, ráadásul a papírforma alapján, amellyel továbbjutott volna Marco Rossi csapata, de egymást követték a meglepetések.
VIDEÓ
Tisztogatásokkal fenyegetett Zelenszkij, új hivatalos nyelve lett Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Tisztogatásokkal fenyegetett Zelenszkij, új hivatalos nyelve lett Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerdán a háború sújtotta Donyeck megyébe látogatott, ahol következményekkel fenyegette meg azokat a kormánytisztviselőket, akik nem régóta nem jelentek meg a frontvonal közelében. Zelenszkij aláírta azt a törvénytervezetet, amely szerint Ukrajnában az angol nyelv a nemzetközi kommunikáció hivatalos nyelvévé válik. Cikkünk folyamatosan frissül az ukrajnai háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×