eur:
395.45
usd:
365.52
bux:
0
2024. július 31. szerda Oszkár
A MÁV-Volán-csoport EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) elnevezésű utazástervezőjének bemutatója a Keleti pályaudvaron 2024. június 12-én. Az EMMA az első olyan, integrált utazástervező platform Magyarországon, amellyel nemcsak a hazai vasúti és autóbuszos menetrendek válnak elérhetővé, hanem a járatok valós idejű adatai is, ezáltal pedig gyorsan és megbízhatóan megtervezhető az utazás, ha az utas vonattal, autóbusszal, vagy ezek kombinációjával szeretne eljutni az úticéljába.
Nyitókép: MTI/Purger Tamás

Új szolgáltatással állt elő a MÁV

Szolgálatba állt a MÁV–VOLÁN-csoport legújabb tagja, az EMMA fantázianevet viselő szolgáltatás.

Az Egységes Menetrend Magyarországon szolgáltatásban a felhasználók térképes belföldi útvonalakat tervezhetnek helyközi és helyi járatokkal egyaránt – olvasható a társaság közleményében.

Az EMMA – mely a szerdai napon mutatkozik be – az első olyan integrált felület, amelyen országosan a MÁV-Start, a GYSEV, a MÁV–HÉV és a Volánbusz helyközi járatai, továbbá néhány város bizonyos helyi járatain egyaránt elérhetők valós idejű adatok.

Címlapról ajánljuk

Nagy napja lehet a magyaroknak – az olimpia szerdai hírei percről percre

Miután úszásra alkalmasnak találták a Szajnát, a triatlonnal kezdődött a magyarok szerdai programja. Ezen felül asztaliteniszben, cselgáncsban, evezésben, kézilabdában sportlövészetben, tornában, úszásban és vívásban és érdekeltek vagyunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedésre van kilátás. Ma azonban nagyon fontos piacmozgató események lesznek, az eurózóna inflációja után érkezik az ADP munkaerőpiaci adata az USA-ból, emellett lakáspiaci adatok is jönnek. A nap (és a hét) fénypontja viszont a Fed esti kamatdöntése lesz, majd Jerome Powell ezt követő sajtótájékoztatója.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×