eur:
396.74
usd:
371.41
bux:
71013.43
2024. június 26. szerda János, Pál
Nyitókép: Pixabay

Géppisztolyokat és rengeteg lőszert találtak egy férfinél a magyar határon

Géppisztolyokat, pisztolyokat és több ezer lőszert próbált meg Magyarországra csempészni egy albán férfi, az ügyészség indítványozta a letartóztatását - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

Szanka Ferenc közölte, a megalapozott gyanú szerint a férfi szombaton röviddel éjfél előtt jelentkezett belépésre Röszkénél egy mikrobusz sofőrjeként. A járművet átvizsgáló pénzügyőrök az autóban kialakított rejtekhelyeken kilenc géppisztolyt, három pisztolyt és mintegy 2700 hozzájuk való lőszert találtak. A fegyvereket és lőszereket lefoglalták.

A férfival szemben lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt indult eljárás. Az ügyészség a gyanúsított a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt indítványozta a gyanúsított letartóztatását.

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk

Gól nélküli döntetlennel búcsúztak az ukránok, a belgák nyolcaddöntősök

A belga válogatott gól nélküli döntetlent játszott az ukránokkal a labdarúgó Európa-bajnokság E csoportjának utolsó, harmadik fordulójában Stuttgartban, ezzel az ukránok búcsúztak a kontinenstornától, a rivális pedig bejutott a nyolcaddöntőbe.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×