eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 15. szombat Jolán, Vid
Nyitókép: Pexels.com

Észre sem vette a rolleres kislányt a sofőr – videó

Sok szülői rémálma elevenedett meg majdnem Zuglóban.

A Bp-i Autósok egyik olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette az alábbi felvételt Zuglóban, az Ajtósi Dürer sor–Hermina út kereszteződésében, május 16-án reggel.

„Nem szoktam kiszedni a kártyát a menetrögzítőből egy-egy szabálytalanság miatt, mert akkor minden nap megtehetném többször is, de a mai kiverte nálam a biztosítékot. Ha a gyerek nem ugrik le a rollerről, fékezés nélkül elsodorták volna” – kommentálta az esetet a felvétel beküldője.

Az autós figyelmetlensége kétségtelen, sőt a kamerás autó részére is illett volna elsőbbséget adnia – teszi hozzá az autós oldal, arra is felhívva a figyelmet, hogy gyalogátkelőnél minden esetben le kell szállni a rollerről vagy kerékpárról!

Címlapról ajánljuk

Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert

A Nemzeti Választási Bizottság péntek este jókora késéssel megkezdte nyilvános ülésén kihirdették az újraszámlálás végeredményét, és arról is döntöttek, hogy a IV. és VII. kerületekben - ahol kiugróan magas volt az érvénytelen szavazatok aránya - nem lesz új választás. E kerületekben Szentkirályi Alexandra nevének túl vékony áthúzása okozhatott problémát a voksoláskor Vitézy Dávid fellebbezése szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

A Fitch Ratings pénteken megjelent késő esti döntésében megerősítette Magyarország BBB kategóriájú adósbesorolását és a hozzá rendelt negatív kilátás is maradt. Részletes indoklásukban a hitelminősítő elemzői kitérnek arra, hogy a kormány a közeljövőben a költségvetést stabilizáló újabb intézkedéscsomagról dönthet, azonban a 2026 tavaszán esedékes parlamenti választások miatt kiadási kockázatokat lát a költségvetésben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×