eur:
385.27
usd:
354.79
bux:
67866.13
2024. május 22. szerda Júlia, Rita
Budapest, 2022. július 30. Az Erzsébet híd a délutáni forgalom idején. Háttérben a Duna pesti oldalán lévő épületek, balra a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templom. MTVA/Bizományosi: Róka László
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Két baleset miatt lassú a forgalom az Erzsébet hídon

A Rákóczi úton közlekedő autóbuszok a Döbrentei tértől a belváros felé megnövekedett menetidővel közlekednek – közölte a BKK Info a Facebook-oldalán.

Azt írták, a lassulás oka két egymáshoz közeli baleset. Az egyik az Erzsébet hídon történt, a másik a Rákóczi úton az Astoria környékén.

Címlapról ajánljuk
Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

A folklorizmus világát igyekeznek megismerni és megérteni a mindenkori kultúra teremtés szándékával – erről beszélt az Inforádió Aréna című műsorában Sándor Ildikó néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoportjának vezetője. A műsorban szó esett a verbunkos tánctípusról, ami egy kulturális örökségi elem, a legényközösségek önmegélésének volt az eszköze.

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×