eur:
385.83
usd:
354.87
bux:
68403.07
2024. május 21. kedd Konstantin
hacker  phishing scam during coronavirus pandemic cyber security concept
Nyitókép: thomaguery/Getty Images

Újabb csalási trükkre figyelmeztet a Telekom

A csalók fiókfrissítésre kérik a felhasználókat.

A napokban ismét kaphattak ügyfeleink gyanús emailt, látszólag a Telekom nevében, amiben fiókjuk frissítésére kérik a felhasználókat – írja Facebook-oldalán a telekommunikációs szolgáltató.

A posztban azt tanácsolják az ügyfeleiknek, hogy semmiképp se kattintsanak a megadott linkre, és ne adják meg a hozzáférési adataikat. Mint írják, a csaló hivatkozás igazinak tűnő oldalra mutat és nagy valószínűséggel adatokat vagy pénzt akarnak megszerezni a csalók.

Azt tanácsolják, hogy az ügyintézést és fizetést mindig a hivatalos applikációkban vagy a hivatalos weboldalakon végezzzék el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Nagy Márton: "a jegybank nem képes az együttműködésre"

Nagy Márton: "a jegybank nem képes az együttműködésre"

A jelek szerint újra fellángolt a szakmai vita a kormány és a Magyar Nemzeti Bank között, most a magyar versenyképességi stratégiáról, mert Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter utóbbi dokumentum, és a sajtóban megfogalmazott jegybanki bírálatok láttán azt jelentette ki az Indexnek: "a jegybank nem képes az együttműködésre, hiába kerestük erre a lehetőséget." Az üzenet éppen az MNB keddi kamatdöntése előtti órákban jelent meg, amely kapcsán a Portfolio elemzői konszenzusában mindegyik szakértő 50 bázispontos vágást valószínűsített 7,25%-ra.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×