eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Man setting down red warning triangle; baleset lerobbant elakadásjelző háromszög
Nyitókép: xijian/Getty Images

Vasdarabok miatt 40-50 autó defektet kapott az M1-es autópályán

Szokatlan közlekedési balesetről számolt be az MKIF Facebook-oldala.

Az autópálya-üzemeltető közlése szerint 40-50 autó kapott defektet reggel az M1-en Tata térségben a Hegyeshalom felé tartó oldalon, miután egy kamionról fémdarabok hullottak a pályára.

A takarítás miatt a külső sávot lezárták a 76-os kilométernél, mintegy 500 méter hosszan. A torlódás délelőtt 10-kor már 7 kilométeres - írta az Útinform.

Az MKIF azt üzeni azoknak, akik defektet kaptak és/vagy megsérült az eset miatt az autójuk, hogy a rendőrség vagy az MKIF helyszínen tartózkodó munkatársaitól kérjenek erről igazolást, illetve jelentkezzenek a karrendezes@mkif.hu címen. A levélbe mindenképpen írják bele a baleset helyszínét, időpontját és a sérült gépjármű rendszámát. A cég munkatársai felveszik velük a kapcsolatot és részletes tájékoztatást adnak az ügyintézés menetéről.

Frissítés, 13.00: a forgalom helyreállt az érintett szakaszon.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×