eur:
393.45
usd:
369.71
bux:
66115.42
2024. április 17. szerda Rudolf
fotó: balatonföldvári önkormányzat Facebook-oldala.
Nyitókép: balatonföldvári önkormányzat Facebook-oldala.

Nagy a baj a Balatonnál, leszakad egy partfal

Leszakadt egy darab a Kemping utcai partfalból Balatonföldváron.

A telex.hu vette észre, a balatonföldvári önkormányzat közlését, amely szerint leszakadt egy partfal a településen.

Azt írják a közösségi médiában. hogy a korábban kiépített védműnek köszönhetően az omladék nem okozott kárt az ott élőknek. A leguruló több tonnás földdarab azonban egy fát döntött ki és tönkretette az omladékfogó rendszert.

Azért indulhatott meg a fal, mert sok eső esett az utóbbi napokban. Az ott laküknka okoz ez kellemetlenséget, mert nehézkeden tudnak csak eljutni ingatlanjaikhoz.

Az is írják, hogy az önkormányzat folyamatosan figyelemmel kíséri a partfal állapotát. A helyreállításra vis maior pályázatot nyújt be az önkormányzat.

Címlapról ajánljuk
Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.

Szakértő: Izrael visszacsap, de Joe Biden a választások előtt nem akar újabb konfliktust

Biztosan lesz izraeli válaszcsapás – mondta az InfoRádió GeoTrendek című műsorában László Dávid, az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzője, külpolitikai újságíró. Szerinte azonban nyílt háború nem várható a két ország között, az újraválasztására készülődő Joe Biden amerikai elnök ugyanis ezt nem támogatná.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Szakad a bitcoin a felezés előtt - Ki tudja, hol áll meg?

Szakad a bitcoin a felezés előtt - Ki tudja, hol áll meg?

Hathetes mélypontra, 60 ezer dollárig, zuhant a bitcoin a szerda kora esti kereskedésben rövid idő alatt (-5% 24 óra alatt), igaz már a napközbeni órákban is látszott, hogy küzd a legismertebb kriptoeszköz az eladói nyomással. Mindez bő két nappal a felezésnek mondott fontos esemény előtt történt, amikortól lassul az új bitcoinok kínálatának megjelenése a piacon. Technikai alapon akár további határozott esés is jöhet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×