eur:
394.05
usd:
363.61
bux:
66169.03
2024. március 1. péntek Albin
Egy MIX/A típusú HÉV-szerelvény érkezik a csepeli Szent Imre tér felé a Boráros térről 2013. június 17-én.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

A Szabadkikötőnél is megáll ezentúl a HÉV

A H7-es, csepeli HÉV vasárnaptól minden időszakban és mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél, ezzel gyakrabban lesz lehetőség HÉV-re szállni abban a megállóban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

Azt írták, hogy az állomás környezetében az elmúlt években nagy forgalmú rendezvényhelyszín és új munkahelyek létesültek, amelyek megközelítésében nagy szerepe van a HÉV-nek. A társadalmi egyeztetésre érkezett észrevételek többsége támogatta a megállást a Szabadkikötő állomáson a csúcsidőszakban is.

A válaszadók kétharmada a belváros irányában közlekedik csúcsidőben, míg a harmaduk a Szabadkikötő területén dolgozik.

A Szabadkikötő megállón áthaladók számára elfogadható minden vonat megállítása, számukra ez kisebb hátrányt jelent, mint a Szabadkikötőben dolgozóknak, akik enélkül 13-14 percet is várakoznának a megfelelő szerelvényre - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Baán László: nagyon-nagyon meggyőző Demeter Szilárd érvelése
Aréna

Baán László: nagyon-nagyon meggyőző Demeter Szilárd érvelése

Az integrációnak lehetnek előnyei – így kommentálta a Széchényi Ferenc Közgyűjteményi Központ létrejöttét az InfoRádió Aréna című műsorában Baán László. A Szépművészeti Múzeum főigazgatója azt mondta, az új kulturális holdingon belül az egyes intézmények megtartják az önállóságukat, de a központ – ami minisztériumi hatásköröket vesz át – számos téren összhangot teremt majd köztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×