eur:
389.37
usd:
364
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
gyerek napsütés izgatott wow nevetés
Nyitókép: Cavan Images/Getty Images

Hihetetlen, de napsütés és 13 fok volt ebben a magyar városban

A mediterrán és a sarkvidéki légtömeg vívja harcát a térségünkben, és ez a Közép-Európai hőtérképen is meglátszik - írja az Időkép.

A meleg és a hideg levegő a térségünkben feszül egymásnak, és meglehetősen élesen rajzolódik ki a frontvonal, ami nagyjából hazánk déli határánál helyezkedik el - írja a szakportál.

Miközben északon 0 és 1 fok körül alakulnak a hőmérsékletek, addig a déli határszélen már 10 fok feletti értékek is előfordulnak. Siklóson 13 fokot mértek és még a naplemente után, 5 óra körül is 8 fok volt.

Az észak-balkáni országokban pedig már-már beköszöntött a tavasz. Újvidéken: 22, Belgrádban 20, Szarajevóban 19 fok van,

és az Adrián is 17-20 fok van jelenleg.

Magyarországon szombaton még havazás is lesz, majd jön a jobb idő, ahogy erről korábban már beszámoltunk.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×