eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
gyerek napsütés izgatott wow nevetés
Nyitókép: Cavan Images/Getty Images

Hihetetlen, de napsütés és 13 fok volt ebben a magyar városban

A mediterrán és a sarkvidéki légtömeg vívja harcát a térségünkben, és ez a Közép-Európai hőtérképen is meglátszik - írja az Időkép.

A meleg és a hideg levegő a térségünkben feszül egymásnak, és meglehetősen élesen rajzolódik ki a frontvonal, ami nagyjából hazánk déli határánál helyezkedik el - írja a szakportál.

Miközben északon 0 és 1 fok körül alakulnak a hőmérsékletek, addig a déli határszélen már 10 fok feletti értékek is előfordulnak. Siklóson 13 fokot mértek és még a naplemente után, 5 óra körül is 8 fok volt.

Az észak-balkáni országokban pedig már-már beköszöntött a tavasz. Újvidéken: 22, Belgrádban 20, Szarajevóban 19 fok van,

és az Adrián is 17-20 fok van jelenleg.

Magyarországon szombaton még havazás is lesz, majd jön a jobb idő, ahogy erről korábban már beszámoltunk.

Címlapról ajánljuk

Megerősítették az Orbán-Trump találkozó időpontját

Orbán Viktor miniszterelnök március 7-én Washingtonban Kevin Roberts-szel, a leghíresebb amerikai konzervatív kutatóintézet, a Heritage Alapítvány elnökével folytat panelbeszélgetést "az Egyesült Államok és Magyarország kapcsolatainak jövője" címmel, a magyar stratégiai gondolkodásról a kialakuló globális biztonsági, gazdasági és társadalmi konfliktusok korszakában - tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
Dróntámadás érte a Krímet, haladnak előre az oroszok keleten – Háborús híreink vasárnap

Dróntámadás érte a Krímet, haladnak előre az oroszok keleten – Háborús híreink vasárnap

Orosz közlés szerint Ukrajna vasárnapra virradó éjjel összesen 38 drónnal támadta a Krím félszigetet. Feodoszija kikötőjében több robbanást is lehetett hallani, a közúti forgalmat korlátozták a környéken. Értesülések szerint Ukrajna európai szövetségesei több mint egymillió tüzérségi lőszert szállíthatnak le a megtámadott országnak tavasszal. Olekszandr Szirszkij ukrán főparancsnok elismerte, hogy az Avgyijivka szektorban szolgáló egyes parancsnokok téves számításai befolyásolták a védelmi állások stabilitását.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×