eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor a meglepetés után: Esetleg ma nyomnék valami rappet - videó

Nem mindennapi ajándékot kapott Orbán Viktor Donald Trumptól.

A miniszterelnök Facebook-oldalán szerda délután, a kormányülés után megjelent egy videó, amelyen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter átad Orbán Viktornak egy piros baseballsapkát, rajta Trump felirattal. Az ajándék láthatóan okozott némi meglepetést az első pillanatokban, de aztán a miniszterelnök gyorsan felvette a személyre szóló kampánysapkát.

A volt amerikai elnök szignózta is a New York-ból érkezett fejfedőt, a képsorok tanúsága szerint az aláírásán kívül az olvasható a sapka napellenzőjén, hogy "Viktor, nagy vagy". A sapka oldalán egy amerikai zászló látható, valamint a 45 és 47 számok, amelyek arra utalnak, hogy Trump volt az USA 45. elnöke és szeretne a 47. is lenni.

Orbán Viktor Facebook-csatornáján a videó mellett megjegyzésként az szerepel, hogy "Nagyszínpad!".

Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

Már meghallgatható a Portfolio Checklist vasárnapi különkiadása. A műsornak egyetlen témája volt: április első felében elszállt, és 18 havi csúcsig ugrott az arabica típusú kávé határidős jegyzése. A képet tovább bonyolítja, hogy a robusta kávé termékpiaci ára gyorsabban nőtt, mint az arabicáé, s így ismét konganak a vészharangok, hogy holnapra luxussá válik a mindennapi feketénk. A témáról Árok Gábort, a Coca-Cola HBC Magyarország kávé üzletágának vezetőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×