eur:
390.98
usd:
366.69
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Pixabay

Már több mint negyvenezer feliratkozó az InfoRádió YouTube-csatornáján

Az Aréna, az ország első és egyetlen hírrádiójának legismertebb műsora már az online, on demand térben is meghatározó helyet vívott ki magának.

Fontos határt lépett át az 2023. októberében InfoRádió-Infostart YouTube-csatornája: már több mint 40 ezer feliratkozót gyűjtött.

Az ország első és egyetlen hírrádiója már a digitális, online térben is jelentős szereplővé nőtte ki magát. Az egyre népszerűbb YouTube-csatornán folyamatosan elérhetők a rádió legismertebb műsorának, az Arénának az interjúi videós formátumban, de akár a beszélgetések rövid, egyperces részletei is. A minden hétköznap készülő mintegy 50 perces beszélgetésekben a közélet, a gazdaság, a kultúra, a tudomány és a sport ismert képviselőit kérdezik a legaktuálisabb kérdésekben már 23 éve, és az interjúk már videós formátumban is egyre népszerűbbek.

Az InfoRádió YouTube-videóit eddig már több mint 12,7 millió alkalommal nézték meg a legkedveltebb videomegosztón, és összesen több mint 3,4 millió órát töltöttek az interjúk megtekintésével.

Az elmúlt egy évben több olyan Inforádió Aréna-videó is volt, amely iránt kimagasló volt az érdeklődés: több mint kétszázezren voltak kíváncsiak Resperger István ukrajnai katona helyzetelemzésére, Sz.Bíró Zoltán elemzésére az orosz oligarchák rejtélyes haláleseteiről, Nógrádi Györgynek az orosz–ukrán háború egyéves évfordulóján adott interjújára, de hasonló látogatottságot értek el azok a videók, amelyeken Kis-Benedek József és Kaiser Ferenc a Gázai övezetben kialakult politikai-katonai helyzetről beszélt. Több mint százezer megtekintést kapott Kiss László csillagász elemzése arról, hogy létezik-e más élet az univerzumban.

Az InfoRádió-Infostart YouTube-csatornára itt tud feliratkozni, és így nem marad le a frissen feltöltött videókról sem.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×