eur:
380.81
usd:
353.8
bux:
58669.83
2023. december 9. szombat Natália
Nyitókép: Budapesti Közművek

Készüljön némi fennakadásra, ha az Erzsébet híd felé visz az útja!

Szombat és vasárnap reggel fél héttől délután fél kettőig tisztítják az Erzsébet hidat az érintett külső sáv részleges lezárása mellett

A kézi és gépi takarítást szombaton a híd déli (Budáról Pestre vezető) oldalán kezdik, majd vasárnap az északi (Pestről Budára vezető) oldalán folytatják - a Budapesti Közművek keretén belül önállóan működő FKF Köztisztasági Divízió

A társaság munkatársai ezúttal is alkalmazzák a Budapesti Közművek eszközparkjának korszerűsítése részeként beszerzett magasnyomású mosóberendezést, amely a korábbi típusoknál nagyobb hatásfokkal, a környezet kisebb terhelése mellett távolítja el a szennyeződéseket a korlátról, illetve a járda burkolatáról.

Az FKF kéri a gépjárművel közlekedőket, hogy segítsék az autóbuszokat a besorolásban, sávváltásban. Továbbá kérik az autósokat és a járdán kerékpározókat, hogy a munkaterületek mellett fokozott figyelemmel közlekedjenek.

A kommüniké szerint Budapest fennállásának 150. évfordulójára, november közepére valamennyi Duna-hidat, a városligeti Zielinski hidat és a Váralagutat is megtisztítják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.11. hétfő, 18:00
Bendarzsevszkij Anton
az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója, a posztszovjet térség szakértője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×