eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
fotó: police.hu
Nyitókép: police.hu

Egy multi is kellett, hogy megszűnjenek az őrült gyorsulási versenyek Dunakeszinél

Az Auchan Magyarország Kft. és a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közösen szüntette meg az illegális gyorsulási versenyeket, drifteléseket a dunakeszi és a fóti áruház parkolóiban.

Az életveszélyes és tiltott rendezvényeket főként péntek és szombat esténként szervezték a bevásárlóközpontoknál - számol be a rendőrség.

Egyértelmű volt, hogy önmagában a rendőri jelenlét és ellenőrzés nem elégséges a tiltott rendezvények megfékezésére. Az Auchan Magyarország Kft. - a rendőrség javaslatára - először

a dunakeszi, majd a fóti áruház parkolójába telepített sebességcsökkentő bordákat,

valamint kihelyeztek a parkolóban való közlekedés rendjét szabályozó táblákat.

A rendőrök közben több száz járművet és résztvevőt ellenőriztek. Elsősorban közlekedési szabálysértések miatt 70 embert közel 1,4 millió forint helyszíni bírsággal sújtottak, bevontak 12 forgalmi engedélyt, öt járművel pedig soron kívüli műszaki vizsgán kellett megjelenni

Az összehangolt intézkedések után az illegális gyorsulási versenyek megszűntek a dunakeszi és a fóti áruház parkolójában, ugyanis a forgalomcsökkentő bordák ellehetetlenítik a sebes közlekedést, a kihelyezett táblák pedig egyértelműsítik a behajtásra vonatkozó korlátozásokat - hangzott el a cég és a rendőrség közös tájékoztatóján.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×