eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 3. vasárnap Ferenc, Olívia
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
fotó: Infostart
Nyitókép: Infostart

A Dunából, két hajó közül került elő a múlt héten eltűnt fiatal holtteste

A 23 éves fiatal egy családi vitát követően szeptember 15-én tűnt el Jászberényből azóta nem adott életjelet magáról.

Az utolsó nyom egy elektronikusan vett vonatjegy volt Tápiószecsőről Budapestre, a Keleti pályaudvarra, majd a fiatalember kikapcsolta a telefonját – írja a Bors. Édesanyja korábban azt nyilatkozta a lapnak, hogy fia nem szokott csavarogni, csak dolgozni járt el, így ez nem vallott rá.

Farkas Péter eltűnésének híre bejárta az egész internetet; rengetegen keresték. Az Eltűnt Személyek Keresése csoport szeptember 22-én azonban arról adott hírt, hogy megtalálták, de már késő volt.

„Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a szeptember 15-én Jászberényből eltűnt Farkas Pétert megtalálták, elhunyt. A 23 éves fiatalember holtteste Budapest külső részén a Dunából került elő” – írták.

A fiatalt állítólag Budapest és Nagytétény között találta meg a Dunában egy civil személy két hajótest között. Halálának körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja, tehát nem merült fel bűncselekmény gyanúja.

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×