eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A 2020. március 9-i képen Elon Musk, a Tesla amerikai elektromosjármű-gyártó vállalat vezérigazgatója a SATELLITE 2020 elnevezésű konferencián beszél Washingtonban. Május 9-én Musk Twitteren megfenyegette Kalifornia állambeli Alameda megye hatóságait, hogy elköltözteti a cégnek a Kalifornia állambeli Fremontban fekvő székhelyét és talán az üzemet is, mert a koronavírus-járvány miatt nem adták meg az engedélyt, hogy újraindítsa a gyártást.
Nyitókép: MTI/AP/Jeff Chiu

Elon Musk a magyarokkal foglalkozik, Novák Katalin kommentben hívta meg Budapestre

Tucker Carlson, amerikai újságíró interjút készített Orbán Viktorral, ahol szóba került a kormány családtámogatási rendszere is. Az interjúra reagált Elon Musk is, akit ezután Novák Katalin köztársasági elnök meghívott a budapesti Demográfiai Csúcstalálkozóra.

Orbán Viktor Tucker Carlsonnak adott interjúját Elon Musk, a világ leggazdagabb embere is kiposztolta a saját X-oldalán is, azaz retweetelte azt, azt a megjegyzést fűzve hozzá, hogy: „nagyon érdekes Magyarország milyen keményen küzd azért, hogy orvosolja a termékenységi ráta okozta problémákat”.

A poszt alá számtalan komment érkezett. Az egyik Novák Katalin köztársasági elnöktől.

A magyar köztársasági elnök egyetértett Elon Musk állításával, egyúttal pedig meghívta a Budapesten megrendezendő Demográfiai Csúcstalálkozóra, azt üzenve, hogy a magyarok szeretettel várják Elon Muskot „a családtámogató erők legnagyobb nemzetközi találkozójára, amelyen számos államfő, miniszterelnök és influenszer is részt vesz majd szeptember 14. és 15. között. ”.

Az amerikai sztárújságíró, Tucker Carlson magyar miniszterelnökkel Orbán Viktorral készített interjúja egyébként nagy nézettséget ért el. Fél nap alatt közel 50 millióan látták a X-en és számos más platformon, így a YouTube-on is sokan látták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×