eur:
393.55
usd:
362.53
bux:
73297.28
2024. július 24. szerda Kincső, Kinga
Nyitókép: police.hu

Halálosan megkéselte az anyját egy fiatal Budapesten

Az 58 éves nő a helyszínen belehalt sérüléseibe, a rendőrök elfogták az elkövetőt.

Hétfőn reggel fél hatkor hívták a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját azzal kapcsolatban, hogy a XVI. kerületben, egy Fertály utcai lakásban megszúrtak egy nőt – írja a police.hu.

A rendőröknek sikerült elkapniuk még a tett helyszínén a feltételezett elkövetőt, akiről kiderült, hogy az áldozat 24 éves fia. Utóbbi egyébként saját magán is sérülést okozott.

Az 58 éves nő a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés miatt indított nyomozást a történtek után. A 24 éves férfit rendőri kísérettel vitték kórházba. Az elszámoltatása az orvosi ellátását követően történhet meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.24. szerda, 18:00
Perlusz László
a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége főtitkára
A gázt vagy a féket nyomja a jegybank? Mi történik?

A gázt vagy a féket nyomja a jegybank? Mi történik?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A műsor első részében az MNB Monetáris Tanácsának keddi kamatdöntését és az azt követő tájékoztatót értékeltük, de szó volt arról is, hogy mit tehet az MNB a magas szolgáltatásinflációval szemben. Vendégünk volt Virovácz Péter, az ING Bank vezető elemzője. A második blokkban a meglepetést okozó, májusi kereseti adatokról kérdeztük Hornyák Józsefet, a Portfolio makrogazdasági elemzőjét.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×