eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Egy férfit segítenek ki a felgyülemlett esővízből, akinek a lába a villamossínek közé szorult a Maglódi úton 2023. június 9-én. A férfi feltehetően alábecsülte a víz mélységét, amikor megpróbált átkelni rajta és közben történt a baleset. A közelben tartózkodó férfiak segítségével tudta kiszabadítani a lábát.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Napsütésre ébred, de szombat estére ne szervezzen szabadtéri programot

Napsütés is lesz szombaton, de ismét sokat esik majd.

Az összefüggő felhőzet reggel, kora délelőtt szakadozottá válik, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, majd erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés.

Reggel, kora délelőtt átmenetileg megszűnik a csapadék, majd egy hosszabb szünetet követően délutántól záporok, zivatarok alakulhatnak ki, estétől pedig intenzívebbé, tartósabbá válhat a csapadéktevékenység (70-90 százalék eséllyel).

A változó irányú szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26, 29 fok között alakul.

Az elkövetkező 5 nap időjárása

Vasárnap ciklon lehet felettünk, amely miatt főként éjjel és délelőtt még többfelé lehet csapadék, a Dunától keletre jelentős mennyiség is összegyűlhet. Délutántól csökken a csapadékhajlam, hétfőn már csak szórványosan lehet zápor, zivatar, majd keddtől már száraz idő valószínű sok napsütéssel. Ugyanakkor szerdáig mindenhol a sokévi átlagnál hidegebb időre van kilátás.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×