eur:
388.92
usd:
361.95
bux:
67945.5
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Borkai Zsolt, Győr polgármestere az Audi beruházásáról tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2019. július 23-án. Az Audi 41 milliárd forintból bővíti Győrben járműgyártási infrastruktúráját, motorfejlesztési központját és az elektromos meghajtásokat gyártó egységét. A kormány 6,4 milliárd forinttal támogatja a 250 munkahelyet teremtő fejlesztést.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Lányokat pontozott Borkai Zsolt jachtos ügyvéd barátja

A néhány évvel ezelőtti szexbotrányba belebukott volt győri polgármester, Borkai Zsolt ügyvéd barátja, Rákosfalvy Zoltán – aki szintén részt vett az adriai orgián – egy szépségversenyen volt zsűritag.

Az ügyvéd, kaszinótulajdonos a balatonlellei strandon tartott Miss Olympians Beach elnevezésű szépségverseny egyik szponzora volt, sőt a zsűri tagjaként maga is pontozta a résztvevő hölgyeket - írja a Blikk.

„Nagyon szépek a lányok, nagyon jó a buli. Szerintem mindenki remekül érzi magát annak ellenére, hogy az időjárás nem fogadott a kegyeibe bennünket” – mondta a lapnak Rákosfalvy Zoltán, aki egyébként nagyon élvezte a versenyt, örömmel látta el feladatát.

„Azt gondolom,

mindannyiunknak más az ízlése,

van, aki a nőiesebb, van, aki a vékony lányokat kedveli. Mivel sokan vagyunk a zsűriben, kiegyenlített lesz a pontozás” – fogalmazott Borkai Zsolt barátja arról, mi alapján értékelte az indulókat.

Rákosfalvy Zoltán kerülte a 2019-es szexbotrányra vonatkozó kérdéseket, egyértelműen jelezte, hogy csak a szépségversenyről szeretne beszélni, annyit azonban elejtett, hogy nem kísértik a múltban történtek.

„Szerintem látható rajtam, hogy jókedvűen ülök itt ezen a versenyen”

– tette hozzá.

Az ügyvéd a verseny végén saját felajánlott ajándékát adta át a győztesnek: Kiss Ágnes számos nyeremény – így például különböző értékes ékszerek – mellett egy 200 ezer forintos kaszinóutalvánnyal lett gazdagabb.

A balatonlellei szépségverseny zsűrijében egyébként helyet kapott Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó és Kucsera Gábor világbajnok kajakos is.

Borkai Zsolt júniusban bejelentette, hogy jövőre független jelöltként újra indulna a győri polgármesteri posztért. A 2019-es adriai ügyet „hajókuplerájnak” nevezte, melynek kiszivárogtatásában a Demokratikus Koalíciót és ezen belül is Czeglédy Csabát sejti a háttérben. Borkai Zsolt az ATV-n Sváby Andrásnak azt mondta: már képes némi humorral visszaemlékezni a megtörtént eseményekre. Elismerte, hogy tudott az örömlányokról. „Hülyék voltunk és ittasok, ezért nem vettük el senkitől a telefont.” Feleségének azért nem akarta elmondani, mi történt és mit tett, mert, mint fogalmazott: „amit nem tud, az nem fáj".

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×