eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Kutyás rendőrök a labdarúgó Európa-liga döntőjének helyszíne, a Puskás Aréna előtt a Dózsa György úton, ahol az olasz AS Roma szurkolói mennek a mérkőzésre 2023. május 31-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Számos közlekedési változás jön az esti Eb-selejtezős mérkőzés miatt

Háromnegyed kilenckor kezdődik a Magyarország-Litvánia Európa-bajnoki selejtező labdarúgó-mérkőzés a Puskás Arénában. A BKK által bejelentett változások este hat órától lépnek életbe.

Mivel az aréna környékén korlátozottak a parkolási lehetőségek (közműfelújítás miatt a megszokottnál is kevesebb a hely), ezért a Budapesti Közlekedési Központ azt kéri, hogy a helyszínt a szurkolók a közösségi közlekedés járműveivel közelítsék meg.

A stadionba a Dózsa György út felől és a Stefánia út felől lehet belépni, és az aréna gyalogosan nemcsak a Puskás Ferenc Stadion metróállomástól, hanem

hasonló eljutási idővel a Keleti pályaudvartól, a Verseny utcán át is megközelíthető.

Kedd este a szokottnál sűrűbben közlekedik a 2-es és a 4-es metró, valamint az 1-es villamos.

Várhatóan 18 órától lezárják

  • a Dózsa György utat a Thököly út és a Kerepesi út között,
  • a Stefánia utat a Thököly út és a Hungária körút között,
  • az Ifjúság útját,
  • a Verseny utcát,
  • az Istvánmezei utat.

Ugyanakkor a Thököly úton közlekedő buszok mindegyike megáll a Reiner Frigyes park és a Thököly út/Stefánia út megállóhelyen.

További változás, hogy

  • a 30-as autóbusz mindkét irányban a Thököly úton közlekedik, nem érinti a Verseny utcai megállót.
  • A Stefánia út lezárása miatt a 75-ös trolibusz terelve, a Puskás Ferenc Stadion helyett a Keleti pályaudvarig közlekedik a 79-es trolibusz vonalán,
  • a 77-es trolibusz módosított útvonalon, a Stefánia út helyett a Hungária körúton jár és a Puskás Ferenc Stadionnál, a Hungária körúton a 75-ös trolibusz végállomásán lehet rá felszállni.

A BKK az utazás megtervezéséhez a BudapestGO alkalmazás használatát javasolja.

(A nyitókép illusztráció: Kutyás rendőrök a labdarúgó Európa-liga döntőjének helyszíne, a Puskás Aréna előtt a Dózsa György úton, ahol az olasz AS Roma szurkolói mennek a mérkőzésre 2023. május 31-én.)

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×