eur:
389.41
usd:
363.29
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Businesswoman on blurred background voting using digital interface 3D rendering
Nyitókép: sdecoret/Getty Images

A Mi Hazánk legyőzte a Fideszt Békésben

Több érdekes önkormányzati képviselőválasztást tartottak vasárnap.

A nem végleges adatok szerint Tatabányán, amelyről mi is beszámoltunk, a fideszes Gál Csaba nyert. Ellenzéki ellenfele, Varga Máté lett a második. Jelentős volt a különbség kettejük között. A kormánypárti jelölt 56-40-re nyert, legalábbis ezt mutatták az adatok a szavazatok 84 százalékának összeszámlálása után.

Frissítés! 100 százaléknál még nagyobb lett a fideszes politikus előnye, kerekítve 58-37-re nyert.

Ami komolyabb meglepetés, hogy Békésben a Mi Hazánk jelöltje egyértelműen vezet a Fidesz előtt. Sőt, este fél 9-kor a valasztas.hu-n már 100 százalékos eredményt mutattak. Eszerint Földesi Mihály 51-41-re győzött a Lipcsei Imrével szemben.

A részvétel rendkívül alacsony volt, mindössze 12,59 százalékos. A testületben maradt a Fidesz-többség, de a radikális jobboldali pártnak immáron 2 képviselője van.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×