eur:
390.56
usd:
368.81
bux:
55356.93
2023. szeptember 25. hétfő Eufrozina, Kende
Details with the red and blue lights siren on top of a police car
Nyitókép: CatEyePerspective/Getty Images

Ezt már nem nézték el a zsaruk, sorra büntették a súlyos balesetet megbámulókat

Elég sokan szoktak hasonlót csinálni, mostantól jobb lesz, ha inkább a vezetésre koncentrálnak.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, csütörtökön egy tartálykocsis kamion ütközött egy személyautónak az M5-ös autópályán, Kecskemét határában. A román teherjármű sofőrje átszakította a belső szalagkorlátot és a szemből jövő oldalon talált el egy autót - szerencsére a két sofőr nem sérült meg, más nem ült a járművekben.

A baon.hu megírta, hogy a vétlen sofőr először egy felé repülő szalagkorlátdarabot látott, és intenzíven fékezett, majd ezután tért át a sávjába a tartálykocsis kamion, amivel viszont az ütközést már nem tudta elkerülni. A kamionos is fékezett ugyan, de emiatt járműve bebicskázott és így ütközött össze az autóval. A baleset miatt mintegy tíz kilométeres kocsisor torlódott fel a Szeged felé vezető oldalon.

A portál egy újdonságnak tűnő dologról is beszámolt: úgy tudják,

a rendőrök több embert is megbüntettek, akik megálltak vagy teljesen lelassítottak, hogy fotót készítsenek a balesetről,

és ezzel újabb balesetveszélyt okoztak a sztrádán.

Címlapról ajánljuk
Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Egy korszak ér véget a média világában a világ egyik legbefolyásosabb médiacézárja, Rupert Murdoch távozásával, ami új ajtót nyithat meg Donald Trump előtt. A jobboldali beállítottságú, ausztrál származású Murdochot a baloldalon sokan mefisztói figurának tartották. A Fox News és a News Corporation tulajdonosaként ugyanis példátlan befolyása volt a fontosabb angol nyelvű országok politikájára.

Orbán Viktor: ha így marad, beavatkozunk az üzemanyagárakba

A miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött a parlamenti ősz. Szónoklatára az ellenzéki képviselők reagálnak, majd Orbán Viktort megilleti a viszonválasz joga. Tartson velünk az ősz első szócsatáján.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×