eur:
392.38
usd:
373.07
bux:
55831.43
2023. szeptember 27. szerda Adalbert
Nyitókép: Facebook/ MÁV

Nem volt elérhető a SimplePay, a MÁV visszatérítheti a félbeszakadt fizetéseket

A fizetési szolgáltató június 1-jén a kora reggeli órákban átmenetileg akadozott, ezért több fizetés meghiúsulhatott.

A SimplePay fizetési szolgáltatás átmenetileg nem volt elérhető csütörtökön a reggel órákban, ezért a MÁV App-on és az Elvirán nem lehetett jegyet vásárolni. Ehelyett csak a pénztárakban, a vonatok fedélzetén és a jegykiadó automatáknál lehetett jegyet szerezni – írja a mávcsoport.hu.

"A fizetési rendszer lassulásakor előfordulhat, hogy a szokottnál tovább, akár 20-30 percig is eltarthat, amíg jegyét el tudjuk Önhöz juttatni. Utazás csak érvényes jegy birtokában lehetséges, ezért kérjük, utazás előtt ellenőrizze az új Elvirában vagy a MÁV applikációban, hogy jegyét megkapta-e. Ha nem regisztrált felhasználóként vásárolt, kérjük, utazás előtt ellenőrizze bejövő leveleit és a Levélszemét mappát is" – figyelmeztettek a szolgáltató átmeneti leállása előtt.

Ha az érintett időszak alatt fizetési folyamat félbeszakadt, azonban nem kapta meg a jegyét,

a levont összeget 24 óra elteltével visszatérítik a fizetéshez használt bankszámlára.

Mint írták, ha ez nem történik meg, az informacio@mav-start.hu címen lehet jelezni. A probléma sikeres kivizsgálásához meg kell adni:

  • az email címet, amivel az alkalmazásba regisztráltak, vagy amit vendégvásárlóként értesítési címnek megadtak,
  • a sikertelen vásárlás időpontját,
  • a vásárlás banki tranzakciójának adatait, ha ez rendelkezésre áll.

A Mávinform oldalán reggel kilenc óra előtt értesítettek, hogy a SimplePay online fizetési szolgáltatás ismét elérhető, a külső fél a hibát elhárította. A MÁV App-on és az Elvirán ismét zavartalanul lehet jegyet vásárolni.

A SimplePay-t a MÁV mellett számos más szolgáltató használja, így több fizetés is akadozhatott reggel.

Címlapról ajánljuk
Szlávik János: már nem is a koronavírus a legnagyobb probléma, hanem a hosszú Covid
Aréna - nagyinterjú

Szlávik János: már nem is a koronavírus a legnagyobb probléma, hanem a hosszú Covid

Vírusok, baktériumok, paraziták: a Covid aktuális helyzetéről, az Erisről, az őszi kilátásokról beszélt a Dél-Pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője az InfoRádióban. Azt is elmondta, kiknek javasolja újabb védőoltás felvételét, s hogy várhatók-e újabb járványok. Bónusz: miért ne fürödjünk trópusi folyókban?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.27. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Visszatérhettek a Wagner-zsoldosok a frontra, egyre több a kérdőjel a felrobbantott admirális körül – Háborús híreink szerdán

Visszatérhettek a Wagner-zsoldosok a frontra, egyre több a kérdőjel a felrobbantott admirális körül – Háborús híreink szerdán

Dmitrij Peszkov Kreml-szóvivő az Ukrajnába érkezett amerikai Abrams tankokról azt nyilatkozta: „égni fognak”. Oroszország videófelvételt tett közzé Viktor Szokolov tengernagyról, akit Kijev szerint megöltek, mikor a hadiflotta szevasztopoli parancsnokságát rakétatámadás érte. Lezárult a lengyel szakértői vizsgálat a tavaly novemberben az ország területére csapódott, és két ember halálát okozó rakétáról: ukrán légvédelmi rakétáról volt szó, amely irányt tévesztett. Ukrajna nem járult hozzá a nyomozáshoz. Egy ukrán katonai szóvivő szerint mintegy 500 Wagner-zsoldos újra megjelent a kelet-ukrajnai fronton. Bahmut bevétele óta nem harcoltak wagneresek Ukrajnában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×