eur:
392.88
usd:
373.64
bux:
55904.77
2023. szeptember 27. szerda Adalbert
Nyitókép: Unsplash.com

Az egyik mobilszolgáltató ügyfeleinek most fontos tennivalóik lehetnek

Közleményt adott ki a vállalat.

Közleményt adott ki a Digimobil a június 1-jével beálló változásokról.

A legfontosabb, hogy a szolgáltató ügyfelei csütörtöktől a Vodafone hálózatát használják. A SIM-kártyákat ehhez nem kell cserélni, ám az adatroaming bekapcsolására, egyes készülékeken pedig még manuális hálózatválasztásra is szükség lehet.

A szolgáltató - közlése szerint - az év végéig garantált árat biztosít, a mobil-előfizetők 4 forintos percdíjjal telefonálhatnak.

A hálózati lefedettség is javul, köszönhetően a 4iG Csoport szolgáltatói együttműködésének. A váltással a HD minőségű hanghívásokat biztosító VoLTE szolgáltatás továbbra is elérhető marad, a VoWifi (WiFi hálózatokon keresztüli) kiegészítő szolgáltatás azonban megszűnik. A változás nem érinti a roaming feltételeket.

A Digimobil-kártyákkal ellátott telefonok – típustól függően – a Vodafone 2G vagy 4G mobilhálózatára csatlakoznak fel június 1-től.

A Digi a www.digi.hu/halozatvalasztas oldalon tájékoztatja előfizetőit az átállás részleteiről, valamint segítséget nyújt a hálózat manuális beállításához. Az ügyfélszolgálat munkatársai készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére a 1272-es telefonszámon és személyesen is az ügyfélszolgálatokon keresztül.

Címlapról ajánljuk
Szlávik János: már nem is a koronavírus a legnagyobb probléma, hanem a hosszú Covid
Aréna - nagyinterjú

Szlávik János: már nem is a koronavírus a legnagyobb probléma, hanem a hosszú Covid

Vírusok, baktériumok, paraziták: a Covid aktuális helyzetéről, az Erisről, az őszi kilátásokról beszélt a Dél-Pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője az InfoRádióban. Azt is elmondta, kiknek javasolja újabb védőoltás felvételét, s hogy várhatók-e újabb járványok. Bónusz: miért ne fürödjünk trópusi folyókban?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.27. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Kések, nyilak, fegyverek, meztelenség  - Marina Abramović 50 éves munkásságát bemutató retrospektív kiállítás nyílt Londonban

Kések, nyilak, fegyverek, meztelenség  - Marina Abramović 50 éves munkásságát bemutató retrospektív kiállítás nyílt Londonban

Szeptember 23-tól látogatható a londoni Királyi Művészeti Akadémia által szervezett életmű kiállítás, amely a nagyhatású szerb performanszművész, Marina Abramović munkássága előtt tiszteleg. Abramović az 1970-es évek eleje óta feszegeti a test és az elme érzékelt határait, a művész és a közönség bonyolult kapcsolatának feltárására törekszik. Előadásai gyakran mind saját maga, mind résztvevői számára erős érzelmi, intellektuális, illetve fizikai kihívást jelentenek. A munkáit inspiráló koncepciók kulcsfontosságúak, csakúgy, mint saját testének használata ötletei közvetítésére. Öt évtizede folyamatosan lenyűgözi, illetve meghökkenti közönségét a fizikai és mentális egészségének határait feszegető, erősen kritikus előadásaival. Mostani kiállítása által pedig az első olyan női alkotóvá válhatott, aki önálló tárlat keretein belül prezentálhatja művészetét a Royal Academy fő kiállítótereiben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×