eur:
393.02
usd:
366.37
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Unsplash.com

Az egyik mobilszolgáltató ügyfeleinek most fontos tennivalóik lehetnek

Közleményt adott ki a vállalat.

Közleményt adott ki a Digimobil a június 1-jével beálló változásokról.

A legfontosabb, hogy a szolgáltató ügyfelei csütörtöktől a Vodafone hálózatát használják. A SIM-kártyákat ehhez nem kell cserélni, ám az adatroaming bekapcsolására, egyes készülékeken pedig még manuális hálózatválasztásra is szükség lehet.

A szolgáltató - közlése szerint - az év végéig garantált árat biztosít, a mobil-előfizetők 4 forintos percdíjjal telefonálhatnak.

A hálózati lefedettség is javul, köszönhetően a 4iG Csoport szolgáltatói együttműködésének. A váltással a HD minőségű hanghívásokat biztosító VoLTE szolgáltatás továbbra is elérhető marad, a VoWifi (WiFi hálózatokon keresztüli) kiegészítő szolgáltatás azonban megszűnik. A változás nem érinti a roaming feltételeket.

A Digimobil-kártyákkal ellátott telefonok – típustól függően – a Vodafone 2G vagy 4G mobilhálózatára csatlakoznak fel június 1-től.

A Digi a www.digi.hu/halozatvalasztas oldalon tájékoztatja előfizetőit az átállás részleteiről, valamint segítséget nyújt a hálózat manuális beállításához. Az ügyfélszolgálat munkatársai készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére a 1272-es telefonszámon és személyesen is az ügyfélszolgálatokon keresztül.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×