eur:
371.25
usd:
344.97
bux:
47268.24
2023. június 2. péntek Anita, Kármen
Megfagyott víz a Balaton partján Siófoknál 2023. február 8-án.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Azt hitte, ma napközben érdemben melegszik az idő? – hajnalban nagy mínuszok voltak

A hidegfront hátoldalán tegnap még viharossá fokozódó széllel további hideg levegő zúdult fölénk - közölte az OMSZ.

A meteorológusok legfrissebb tájékoztatása szerint "a képződő, és gyorsan vonuló gomolyfelhőkből hózáporok, hódara záporok is kialakultak az elmúlt órákban.

Sőt volt, ahol az ég is megdörrent - tették hozzá.

A levegő hajnalra nyugalomba jutott, így szinte országszerte (egy-két Balaton-parti állomásunkat leszámítva) fagypont alá süllyedt a hőmérő higanyszála.

Ezt több kommentelő is megerősítette az Országos Meteorológia Szolgálat Facebook-oldalán. Egyikőjük azt írta, hogy Tatabányán -2 fok volt, a Dél-Alföldön pedig -4 fokot mértek.

Az OMSZ szerint Zabarban –8,9 fokra csökkent a hőmérséklet.

Napközben, a különböző időjárásoldalak szerint, 10 foknál nem lesz melegebb Budapesten és környékén.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Fontos megállapodás született, remekelnek a tőzsdék

Fontos megállapodás született, remekelnek a tőzsdék

Gazdasági adatok tekintetében ma az inflációs és kamatemelési kilátások szempontjából kifejezetten fontos átfogó havi munkaerőpiaci statisztika érkezik majd Amerikából – tegnapi információ ehhez kapcsolódóan, hogy a várakozásokat alulmúlva nőtt a munkanélküli segélyt kérők száma az Egyesült Államokban, ez pedig azt mutatja, hogy a munkaerőpiac még mindig feszes. Kedvező hír a tengerentúlról, hogy az amerikai szenátus tegnap este elfogadta a Joe Biden elnök által támogatott kétpárti törvényt, ami felemeli az államadósság 31 ezer milliárdos felső határát, és ezzel elkerüli az ország a fizetésképtelenséget. Ami pedig a részvénypiaci folyamatokat illeti, az adósságplafon-dealt értékelve jó hangulatú kereskedést láthatunk Európában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×