eur:
392.79
usd:
366.69
bux:
66389.01
2024. április 25. csütörtök Márk
Mentőhelikopter várakozik egy felborult pótkocsis kamion sérült sofőrje kiszabadításánál  az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Galamboknál 2017. augusztus 14-én. A kamion előzőleg szalagkorlátnak ütközött, majd felborult.
Nyitókép: MTI/Varga György

Mentőhelikopter, daru, autópályazár az M43-ason

Áll a forgalom Arad felé.

Teljes útlezárás van érvényben az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalán, Maroslele közelében, a 28-as kilométerénél, mert összeütközött egy pályafenntartó teherautó és egy kamion. Az utóbbi az ütközéstől a sztráda melletti árokba csapódott, az oldalára borult, a sofőr beszorult.

A baleset valamivel 14 óra előtt történt. A helyszínre mentőhelikoptert és a tűzoltódarut is riasztottak; a szegedi és a makói hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása alatt feszítővágó segítségével végzik a műszaki mentést.

Frissítés, 16.00: a roncsba szorult sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét, elhunyt.

Az M43-as Makó felé vezető oldalán nem lehet közlekedni, a forgalmat a maroslelei lehajtónál a 4414-es útra terelik és Makónál engedik vissza a sztrádára.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

A Liverpool – különösen fájó ez a Vörösök híveinek – éppen a városi rivális Everton elleni vereséggel, szerdán szinte minden esélyét elveszítette a győzelemre az Arsenallal és a Manchester Cityvel vívott hármas harcban. Az Ágyúsok előnye három pont négy fordulóval a zárás előtt, ami a jobb gólkülönbség miatt valójában négy. A City két mérkőzéssel kevesebbet játszott náluk, de a vesztett pontokat tekintve az előnye öt pont Szoboszlai Dominik csapatával szemben.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 15:01
×
×
×
×