eur:
371.50
usd:
346.77
bux:
0.00
2023. május 29. hétfő Magdolna

Országúti dráma Fülöpháza közelében

Többen megsérültek egy kisbuszban, amely lesodródott az 52-es főútról.

Fülöpháza közelében, az 52-es főút 20-as kilométerszelvényénél a kisbusz eddig ismeretlen körülmények között lesodródott az úttestről, és árokba borult.

A Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelem honlapján arról ír, hogy a kisbusz hét utasa közül az egyik a járműbe szorult. Kiszabadítását a kecskeméti hivatásos és a kerekegyházai önkormányzati tűzoltók végzik.

Ugyanakkor a BAON - Bács-Kiskun vármegyei hírportál - úgy értesült, hogy a kisbusz Kecskemét felől haladt, amikor

a járművet vezető fiatal férfi valószínűleg elaludt,

a teljesen egyenes útszakaszról letért, fának csapódott, majd az útszéli árokban az oldalára borult. Úgy tudni, hogy a járműben hat férfi és egy nő ült. A balesetben mind a hét ember megsérült, a mentők mindannyiukat kórházba szállították.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére félpályás útlezárásra kell számítani - közölte a rendőrség.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
A KFOR is megszólalt a koszovói zavargásokkal kapcsolatban

A KFOR is megszólalt a koszovói zavargásokkal kapcsolatban

A NATO parancsnoksága alatt működő koszovói békefenntartó erő, a KFOR 25 katonája, valamint több civil is megsérült az észak-koszovói zavargások során, amikor a koszovói rendőrség és a KFOR csapatai a helyi szerbekkel csaptak össze. A KFOR közleményében elítélte az agressziót, és azt írta, hogy az olasz és a magyar KFOR-egységek is indokolatlan támadásoknak estek áldozatul, és többen is megsérültek, a robbanások következtében töréseket és égési sérüléseket szenvedtek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×