eur:
369.38
usd:
342.55
bux:
49342.40
2023. június 8. csütörtök Medárd
Kerékpárosok és gyalogosok közlekednek a gépjárműforgalom elől a hétvégére lezárt pesti alsó rakparton 2020. május 16-án. A rakpartot május 16-án hajnalban zárták le a gépjárműforgalom elől, a zárás feloldása másnap 23 óra körül várható. A rakpart használata során a koronavírus-járvány miatt meghozott általános szabályok mellett további előírásokat is be kell tartani, például a bicikliseknek 10 km/h-ás a megengedett legnagyobb sebesség.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Meg kell barátkozni az új, pesti alsó rakparti renddel

Hétvégenként autósoknak tilos a bemenet.

Két posztban is megünnepelte szombaton Karácsony Gergely főpolgármester a pesti alsó rakpart lezárását a most induló hétvégéken.

Hogy mikor érvényes és meddig tart a rakpart átadása a kerékpárosoknak, a gyalogosoknak és a rollereseknek, no meg a futóknak, arról ITT írtunk részletesebben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Remek a hangulat a tőzsdéken

Remek a hangulat a tőzsdéken

A hét korábbi részében nem igazán láttunk határozott mozgásokat a tőzsdéken, nagyrészt inkább csak oldalazott a piac, és a befektetők a gyorsjelentési szezon lecsengésével már inkább az amerikai és az európai jegybank jövő heti kamatdöntő ülésére készülnek. Ez a bizonytalanság és az oldalazás jellemző ma is a nemzetközi piacokra, viszont ehhez képest a magyar tőzsde jelentősen felülteljesítő volt a ma, elsősorban az OTP-nek köszönhetően, hiszen a bankpapír árfolyama nagyot emelkedett a délutáni órákban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. június 8. 17:39
×
×
×
×