eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Fotó: police.hu
Nyitókép: police.hu

Falopáshoz érkeztek ki a rendőrök, fejszét vettek elő

Szomorkásan megindító történetet meséltek el a rendőrök a honlapjukon. Egy gödi idős asszonyon segítettek.

Egy idős asszony fáját nem ellopták, hanem elfogyott - ezt állapítottak meg egy bejelentés alapján a dunakeszi rendőrök.

A járőrök 2023. február 10-én délelőtt indultak Gödre, mert egy 83 éves asszony lopás miatt kérte a rendőrök segítségét. A tűzifát azonban nem ellopták, csak a hölgy megfeledkezett róla, hogy elfogyott.

Ha már ott voltak, az egyenruhások nem hagyták tüzelő nélkül a nyugdíjast, a szomszédtól kapott, kb. 1,5 mázsa fát felváltva darabolták. Zúgott a láncfűrész, emelkedett, lesújtott a balta, egy cseppet sem fáztak, mire végeztek - írja a rendőrség honlapja.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Azt is elintézték, hogy legyen utánpótlás, az önkormányzat felé tett jelzésük alapján az idős asszony kap fát.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×