eur:
394.46
usd:
370.24
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Police car lights in night time, crime scene, night patrolling the city. Abstract blurry image.
Nyitókép: Evgen_Prozhyrko/Getty Images

Autóverseny az M0-son – videó

Szerencsére az anyagi káron felül nagyobb baj nem történt.

Nemrég az M0-s autóúton két autós összekoccant versenyzés közben, aminek egy rosszul sikerült sávváltás volt az oka – számolt be a Magyar Közút a közösségi oldalán.

A közútkezelő információi szerint a koccanás után a „versenyzők” félreálltak megbeszélni a történeket, mit sem sejtve arról, hogy a telefonjuk vészhívást indított. Miután ezt 20 másodpercen belül nem szakították meg, a segélyszolgálatok – mentők, tűzoltók, rendőrség – a baleset pontos koordinátáit is rögtön megkapták, majd azonnal a helyszínre siettek.

Szerencsére az anyagi káron felül nagyobb baj nem történt, de ez a videó is jól mutatja, hogy miért fontos mindig betartani a közlekedési szabályokat – emeli ki végül a Magyar Közút, megjegyezve, hogy ha valaki mégis verenyezni szeretne, azt inkább tegye a Hungaroring pályanapjain.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×