eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Shards of car glass on the asphalt road.
Nyitókép: Berezko/Getty Images

Villamosmegállóba csapódott egy másik autóval balesetező terepjáró a Józsefvárosban

Szombaton késő este két személyautó ütközött Budapest VIII. kerületében, a József körúton. A balesetet okozó sofőr futva menekült el a helyszínről.

A Baleset-info.hu információi szerint egy lengyel rendszámú Toyota RAV4 a Blaha Lujza tér felől a Baross utca felé közlekedett, amikor a Harminckettesek terénél a gépkocsi vezetője ismeretlen okból áttért a belső sávba, ahol egy Audi A6 érkezett – írja az Index.

A német gyártmányú autó a Toyota oldalának csapódott. Az ütközés hatására a nagy sebességgel közlekedő Toyota felhajtott a villamosmegállóba, kiütötte a fém korlátokat és a villamosmegállót jelző táblát.

A megállóban kevesen tartózkodtak, így nem történt tragédia. A RAV4-ben külföldiek utaztak, ők nem sérültek meg, az Audi fiatal sofőrjét sem kellett kórházba vinni. A balesetet okozó járművezető nem várta meg a rendőröket, gyorsan kipattant a kocsiból és elszaladt a helyszínről, hátra hagyva utasait.

A Toyota egyébként néhány centiméterre a villamospályától állt meg, így nem akadályozta a 4–6-os villamos forgalmát, ebből kifolyólag villamospótlásra sem volt szükség.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 09:47
×
×
×
×