eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 21. vasárnap Dániel, Daniella
Sopron, 2023. február 7.A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Nagy István agrárminiszter, Nagy János, a Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár, Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Varga Judit igazságügyi miniszter, Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter (hátul, takarásban), Varga Mihály pénzügyminiszter, Farkas Ciprián soproni polgármester (Fidesz), Lázár János építési és közlekedési miniszter, Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár (hátul, takarásban), Pintér Sándor belügyminiszter, Orbán Viktor miniszterelnök, Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter, Csák János  kulturális és innovációs miniszter, Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati államtitkára (b-j)
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A háromnapos stratégiai kormányülés után jönnek a bejelentések

Csütörtökön 10 órától a Kormányinfón tájékoztat Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Kövvesse élőben az Infostarton és az InfoRádióban!

Háromnapos ülést tartott Sopronban a kormány, csütörtökön 10 órától Kormányinfón számol be a fejleményekről Budapesten Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

A kormányülésről eddig annyi derült ki, hogy a témái között volt az ukrajnai háború, annak nemzetközi összefüggései és Magyarország elkötelezettsége a béke és a mielőbbi tűzszünet mellett. Emellett kiemelt figyelmet kapott a háború és a brüsszeli szankciók hatása a gazdaságra, illetve a napirendi pontok között szerepelt Magyarország energiastratégiája, különös tekintettel az infláció elleni küzdelemre. A stratégiai megbeszélésen megvitatták a vidékfejlesztési stratégiát és a magyar tudomány perspektíváit is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×