eur:
369.39
usd:
342.60
bux:
49342.40
2023. június 8. csütörtök Medárd
A Rákóczi híd és az újjáépülő Déli összekötő vasúti híd 2022. március 17-én.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Budapesten lezárták a Rákóczi hidat - Frissítés: újra járható

Felsővezeték-szakadás miatt kellett lezárni a dunai átkelőt.

Villamos felsővezeték szakadás történt 2023. február 6-án a Rákóczi híd budai oldalán. A forgalom 7 óra 25 perctől irányonként egy-egy sávon halad - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányságra hivatkozva a police.hu.

A forgalmat a rendőrök irányítják.

A helyreállítás idejére a Rákóczi híd teljes zárása várható

Az érintett útszakaszon torlódásra kell számítani. ​

Frissítés:

Újra teljes szélességében járható a Rákóczi híd, az 1-es villamos is a teljes vonalán közlekedik, miután véget ért a műszaki mentés a budai hídfőnél - közölte a Budapesti Közlekedési Központ hétfőn a Facebook-oldalán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Vigyázz! – Ezzel az új trükkel próbálják ellopni a pénzed a telefonos csalók az OTP Bank és az Államkincstár nevében

Vigyázz! – Ezzel az új trükkel próbálják ellopni a pénzed a telefonos csalók az OTP Bank és az Államkincstár nevében

Jó napot kívánok, az OTP Banktól telefonálok azért, mert banki biztonsági rendszerünkben azt látjuk, hogy Ön megpróbált az elmúlt percekben 78-78 ezer forintot három egymás utáni alkalommal is kiutalni a számlájáról, és le akarjuk ellenőrizni, hogy valóban Ön próbálta-e végrehajtani ezeket a gyanús tranzakciókat – ezzel indította a hívást csütörtökön délután a magát az OTP Bank munkatársának kiadó hölgy egyik gazdasági elemző kollégánk felé a 06-1-488-87-27-es budapesti vezetékes számról. Aztán a fordulatos, egyre gyanúsabb telefonhívás vége az lett, hogy egy férfi csaló rávágta a telefont a kollégánkra, ő ugyanis rájött a furfangos átverési kísérletre, amibe extrém gyanús módon az Államkincstár informatikai biztonsági irodáját is belekeverték. Az eset sok más mellett azért is tanulságos, mert rengeteg magyar lakossági magánszemélynek van az Államkincstárnál lakossági állampapírja az értékpapírszámláján, így a bankszámla-tulajdonosok mellett ők is igencsak pórul járhatnak, ha bedőlnek a csalóknak, hiszen az általuk javasolt pár lépéssel el tudnak jutni odáig, hogy az összes megtakarításunkat ellopják.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. június 8. 17:39
×
×
×
×