eur:
394.65
usd:
370.61
bux:
66461.97
2024. április 16. kedd Csongor
Nyitókép: Momentum/Facebook

A Momentum plakátja nyomokban meglepetést is tartalmaz

A párt elindította országos plakátkampányának második fejezetét.

Január közepén nagyszabású plakátkampányba kezdett a Momentum. A kihelyezett plakátokon a „drágulás, gázáremelés, tanárhiány” szavak mellett a „ki vezethet új útra minket?” kérdés szerepelt, valamint egy sokat sejtető sziluett.

A Momentum megfogalmazása szerint ezzel arra kívánták felhívni a figyelmet, hogy súlyos gazdasági válság tombol az országban, a kormány megoldásai csak súlyosbítják a válságot, így valakinek foglalkoznia kell az ország jelene és jövője előtt álló problémákkal.

A párt pénteki közleménye szerint kezdetét veszi a kampány második fejezete, amiben az új palkátokon lehullt a lepel arról, hogy kit rejt a kontúr: Donáth Annát, a Momentum EP-képviselőjét, aki szombaton 15 órától „Jövőértékelő rendezvényt” tart, ahol az ország előtt álló legfontosabb kihívásokról beszél majd.

A 21 Kutatóközpont Telexen publikált felmérése alapján Donáth Anna a legnépszerűbb ellenzéki politikus. A Momentum EP-képviselőjének elfogadottsága a teljes lakosság körében a legmagasabb ellenzéki oldalon, 5 százalékkal előzi meg a főpolgármestert és 10 százalékkal Dobrev Klárát. Az is kiolvasható a kutatásból, hogy az ellenzéki szavazók több mint háromnegyede látná szívesen Donáth Annát fontos politikai szerepben – 7, valamint 17 százalékkal többen, mint az utána következő politikusokat.

Címlapról ajánljuk
Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×