eur:
390.96
usd:
366.83
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Budapest, 2020. október 26. Mentőautó halad el a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ előtt a XIII. kerületben, a Pap Károly utcában. MTVA/Bizományosi: Róka László
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Hosszú órákon át nem fogad betegeket a Honvédkórház

Az intézményben informatikai átállás lesz január 1-jén.

Január 1-jén, vasárnap déltől másnap reggel 6 óráig nem fogad majd betegeket a Honvédkórház, ahol ebben az időszakban informatikai átállás zajlik majd – idézi a Hvg.hu az intézmény felhívását.

A főigazgató, Wikonkál Norbert Miklós tájékoztatása szerint erre azért van szükség, mert az év első napján kiválással jön létre a belügyminiszter irányítása alatt egy új egészségügyi szolgáltató, az Észak-pesti Centrumkórház – Honvédkórház megnevezéssel, ehhez pedig szükség van a medikai rendszer átalakítására.

A 18 órás zárvatartás miatt bizonyos betegségek, illetve az akut sürgősségi esetek ellátását más intézményekbe helyezik át, erről bővebben itt lehet tájékozódni.

A Müller Cecília országos tiszti főorvos nevében közzétett dokumentumból az is kiderül, hogy az Országos Mentőszolgálat koordinálja az érintett ellátási területről érkező betegek elhelyezését.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×